Sponsor worden van het Sinterklaashuis Emmen?


18 oktober 2017

Wilt u Sinterklaas helpen ?

Vol enthousiasme bouwen wij elk jaar het Sinterklaashuis in Emmen. Om dit mogelijk te maken hebben wij uw hulp nodig. 

De Stichting Sinterklaashuis Emmen wil graag de kinderen in Emmen en omstreken ook dit jaar verblijden met een heus Sinterklaashuis in Emmen. Dit jaar in de Drommedaar (nabij ingang oude dierentuin). Vanaf zondag 15 november t/m woensdag 2 december. 

De verwachting is dat meer dan 7000 mensen het huis bezoeken. Voor het centrum van Emmen een prachtige impuls. 

De entree is gratis en het huis draait op de inzet van meer dan 130 vrijwilligers. Veel bedrijven en instanties ondersteunen gelukkig het huis. Hiervoor zijn wij zeer dankbaar. Mocht u ook graag uw steentje bijdragen aan het huis dan hebben wij hiervoor 3 pakketten samengesteld. 

1. Hulp Sint ( 250 euro) - Vermelding in uitingen in de media waar mogelijk , Logo in doorlopende beamerpresentatie en op een sponsorbord in het huis en vermelding op de website en Facebook. 

2. Hulp Piet ( 150 euro) - Naamsvermelding in een doorlopende beamerpresentatie en op het sponsorbord en op de website en Facebook. 

3. Vriend van Sinterklaas ( 50 euro) - Naamsvermelding op de website en Facebook. 

Mocht u speciale wensen of verzoeken hebben , sponsoring in natura of een vrije gift willen doen kunt u contact opnemen met de penningmeester van Stichting Sinterklaashuis Emmen , Alexander Meijer ( 06-10959462 ) e-mail - alexander.meijer@kroesewevers.nl 

In het Sinterklaashuis in de Drommedaar in Emmen komt een grote ton te staan voor een vrije gift. 

Iedereen alvast heel erg bedankt. 

 

Terug